Nagyon rossz hírt kaptak Madeleine McCann szülei

Forrás: AFP/Handout -
nyomozás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 év után véget ér a Madeleine McCann eltűnésének ügyében folytatott nyomozás. A The Sun információi szerint a Scotland Yard még ebben az évben lezárja a Grange-műveletet, amit négy évvel Maddie eltűnése után indítottak el. Az aktákat csak abban az esetben nyitják meg újra, ha valamilyen rendkívüli nyomra bukkannak. 

A kislány ügyében nyomozó csapat éveken keresztül folyamatos anyagi támogatást kapott, a művelet összességében mintegy 13 millió fontba (kb. 5,9 milliárd forint) került, ám most nem finanszírozzák tovább őket.

Forrás: AFP/Handout

Madeleine McCann szülei megfogadták, hogy soha nem fogják abbahagyni a keresést. Madeleine Alapítványnak jelenleg több, mint 900 000 fontja van, amit a szülők lányuk felkutatására fordítanak.

Maddie ügyében rengeteg hír látott napvilágot. Nemrégiben arról lehetett olvasni, hogy közel járnak az megoldáshoz, és ezt a férfit gyanúsítják az emberrablással. A rendőrségen akkor egy szemtanú is jelentkezett, aki látni vélte a férfit, amint épp abban a szobában javítgatott valamit, ahol Maddie és a szülei laktak a nyaralás során.

A Madeleine McCann eltűnésével és a nyomozással kapcsolatban még többet ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.