A színpadon támadták meg a népszerű humoristát: szó szerint nekirontott az egyik néző

stand-up comedy Chris Rock támadás Will Smith humorista Dave Chappelle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal a botrányos Oscar-gála után megint rátámadtak egy humoristára a színpadon. Ezúttal viszont nem egy másik híresség, hanem az egyik néző volt az agresszor.

Nagyszabású szórakoztató estet rendeztek kedden a Hollywood Bowl-ban. Az eseményen több ismert amerikai humorista is fellépett, köztük Chris Rock is, akit az Oscar-díjátadón keményen megütött Will Smith. Az ismert színész az eset óta sorban bukja el filmes és tévés munkáit, és állítólag a házassága is válságba jutott.

Alig pár héttel a botrányos színpadi pofon után egy újabb erőszakra került sor. A polgárpukkasztó humoráról ismert, és ezért sokak által bírált komikus, Dave Chappelle is fellépett a Netflix Is A Joke elnevezésű rendezvényen. A humorista épp az egyik sztoriját adta elő, amikor a nézők közül valaki felrohant a színpadra és teljes erőből beleszaladt Chappelle-be.

Az eset után rögtön felment a színpadra Chris Rock is, aki magához ragadta a mikrofont és annyit kérdezett barátjától, Dave-től, hogy Will Smith volt-e a támadója? Sokan kritizálják Rock-ot a megjegyzése miatt, a közönség azonban jól hallhatóan remekül szórakozott a poénon – írja a Variety cikke nyomán az IGN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.