Berki édesanyja úgy véli, hogy a fia a gyerekek előtt soha nem drogozott volna

Facebook -
Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feleségével, Mazsival beszélt utoljára a halála előtt Berki Krisztián. Az özvegy szerint a médiasztár rosszul lett magas vérnyomása miatt, ez okozhatta a halálát.

Péntek reggel 8 éves kislánya találta meg a teraszon, aki először azt hitte, csak alszik, ezért még be is takarta. Berki Krisztián édesanyja a Tényeknek azt mondta, annak ellenére, hogy drogot találtak a lakásán, fia a gyerekek előtt sosem drogozott volna. A gyászoló édesanya arról is beszélt, hogy Mazsitól úgy tudja, éjfél előtt még beszéltek telefonon, a péntek esti randijukat tervezték. "Azt nem akarom elhinni, hogy ő meg akart halni" - vélekedik Júlia, Berki édesanyja.

Berki Krisztián nemrégiben maga osztotta meg követőivel, hogy az orvosok magas vérnyomással diagnosztizálták, Mazsi szerint ez okozta a halálát.

Ezt támaszthatja alá Dietz Gusztáv véleménye is, aki szerint Berki nem volt jó egészségi állapotban. "Kötélhúzó verseny volt, aminek a végére nagyon rosszul lett. (...) Végignéztem, hogy a mentőorvos oxigénnel hogyan állította fel őt a földről. (...) Azt hittem, ott kap agyérgörcsöt. Én akkor azért mondtam neki, hogy fogyjon harminc kilót, mert ebből baj lesz. Sajnos baj is lett. Nagyon sajnálom, ami történt vele, és a családjával is mélységesen együttérzek" - emlékszik vissza a TV2 A legbátrabb párosban való szereplésükre a sportoló.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.