"Azt hittem, ott kap agyérgörcsöt" - Berki Krisztián az ismert sportoló előtt esett össze

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
gyászhír halálhír Dietz Gusztáv Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dietz Gusztáv lila öves MMA-harcos 2018-ban, a TV2 Legbátrabb páros című műsorában versenyzett feleségével, Laky Zsuzsival a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián és kedvese, Mazsi ellen.

Gusztáv a Borsnak elmondta, hogy bár eleinte nem voltak túl jó viszonyban, a műsorban teljesen más embernek ismerte meg Krisztiánt, mint amilyennek a média felé mutatta magát.

Dietz Gusztáv Forrás: Instagram/Dietz Gusztáv

„Kiderült, hogy két arca van, az egyik a kameráknak szól, a másik egy egészen más, sokkal szimpatikusabb volt, mint amit a nagyközönség láthatott. Egy sokszor érzelemmentes, ám gondolkodó ember volt, de sok dologgal nem tudtam azonosulni az ő értékrendjében. Ennek ellenére úgy jöttünk el a műsorból, hogy sokkal jobb viszonyban voltunk, mint amikor odamentünk"

– fejtette ki a sportoló, majd arról beszélt, hogy a néhai influenszernek komoly egészségügyi panaszai voltak, melyek már akkor is kis híján életveszélybe sodorták őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.