Nyomoznak Berki Krisztián halála ügyében: drogdíler akadhat a rendőrség horgára

Fotó: Polyák Attila - Origo -
rendőrség Berki Krisztián halála nyomozás drogdíler kábítószer Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokkolta Berki Krisztián halála. A médiasztár döbbenetesen fiatalon, mindössze 41 évesen vesztette életét múlt pénteken, és egyelőre senki sem tudja, mi okozhatta a tragédiát.

A rendőrség kábítószergyanús anyagot talált az elhunyt médiasztár lakásán. Egyelőre még nem tudni, pontosan milyen szert is vizsgálnak az egyenruhások, de ha bebizonyosodik, hogy drogról van szó, akkor nagyszabású nyomozás veheti kezdetét a Bors szerint. A lap úgy véli, ha tiltott tudatmódosító szert vásárolt Berki Krisztián, akkor a díler könnyen kapcsolatban állhat más celebekkel is.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A portál szerint minden adott egy nagy hajtóvadászathoz, hiszen a pénteki helyszínelés során a rendőrség lefoglalt minden kommunikációs és adattároló eszközt, a vizsgálat pedig most is tarthat. Az egyenruhások ki fogják deríteni, hogy Berki Krisztián kikkel beszélt a halála előtti napokban, merre járt és mit is csinált pontosan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.