jótékonysági rendezvény öltözködés villantás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét egyik legnépszerűbb fotója Harry hercegről készült. Nos, ilyen, ha egy híresség a nyilvánosság előtt kapja le magáról a pólóját. 

Harry herceg egy jótékonysági lovaspóló meccsen vett részt a minap. És mint ahogyan sportolás közben bárki más, ő is nagyon megizzadt. Átöltözni azonban nem vonult vissza, a felsőjét a pálya szélén cserélte át.

Bár magánrendezvényről volt szó, egy lesifotósnak mégis sikerült megörökíteni Harry "mellaljvillantását".

Mindeközben a sajtó továbbra is a lehető legnegatívabb színben tünteti fel a hercegi párt. "Mindketten lefelé haladnak a lejtőn, egyre kevésbé lesz rájuk kíváncsi a közönség. Kár, mert Harry egyébként egy elbűvölő, kedves fiatalember, ugyan nem a legokosabb, de rendkívül nagylelkű" - nyilatkozta nemrégiben a Károly herceg életrajzírójaként is ismertté vált Jonathan Dimbleby műsorvezető a Harryről és Meghanról. Mások szerint a pár pedig csak játékot űz II. Erzsébettel és kihasználják őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.