Vécére ment, nyomott egyet és kisbabája feje jelent meg a lábai között egy bonyhádi anyukának

Forrás: Shutterstock -
Születés köldökzsinór vécé szülés Bonyhád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen biztosan hosszú éveken át fogják emlegetni a családban a kis Mira születésének történetét.

Potáriné Miklós Csenge férjével és másfél éves kisfiával vidékre utazott a nagymamához, és ott is töltötték az éjszakát az idős rokonnál. A fiatal kismama már este sem érezte túl jól magát, ám csak reggel lett biztos benne, hogy a jóslófájások ezúttal tényleg azt jelzik, hogy beindult a szülés. Riasztották Csenge édesanyját, majd a kismama elkezdett készülődni, ám öltözködés közben elfolyt a magzatvíz.

Ekkor kihívták a mentőket is, a várakozás közben pedig Csenge még egyszer utoljára meglátogatta a mosdót, ám nem volt felkészülve arra, ami ezután következett.

Forrás: Shutterstock

– mesélte a Blikknek Csenge. A mentősök végül megérkeztek, ám a kislány addigra már megszületett, így nekik csak a köldökzsinórt kellett elvágniuk. Összesen három mentőautó érkezett a helyszínre, beszállították a kismamát és babáját a közeli kórházba, akik két napot töltöttek megfigyelés alatt, de már otthon pihenik ki az izgalmakat. Csenge férje szinte sokkot kapott, amikor meghallotta, hogyan született meg a kis Mira.

Napokkal korábban külföldön is híre ment egy különleges szülésnek, egy brazil kismama ugyanis nem máshol, mint a Metallica koncertjén hozta világra babáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.