mentésirányító Országos Mentőszolgálat szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 13-án, pénteken reggel indult be a szülés a bonyhádi kismamánál. Azonnal értesítették a mentősöket. A mentésirányító telefonon segítette a nagymamát és a nagynénit, hogy le tudják vezetni a szülést.

"A kora reggeli órákban kérték ma a mentők gyors segítségét Bonyhád-Börzsöny településre, mert egy 39 hetes kismamánál megindult a szülés. Mentésirányító bajtársunk több egységet riasztott, miközben próbálta nyugtatni és instruálni a nagymamát és a nagynénit, akik pontosan követték az utasításokat. Szükség is volt rá, hiszen így pillanatok alatt világra segíthették otthon az egészséges újszülöttet. Bajtársaink rövid időn belül helyszínre értek és ellátás után, stabil állapotban szállíthatták kórházba a kislányt és az édesanyát. Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - közölték az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.