Figyelmeztet az Instagram: sokakat azonnal letiltanak

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Fabian Sommer -
letiltás tiltás Instagram figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közeli ismerősökkel megosztott sztorik sem olyan privát tartalmak, ugyanúgy jár a tiltás, ha valaki megszegi a szabályokat.

Az Instagram képes kiszűrni azt is, ha valaki csak a közeli ismerősökkel oszt meg nem megfelelő tartalmakat. Mint ismert, az applikáció rendelkezik egy "Közeli ismerősök" funkcióval, amelynek segítségével a 24 órán át látható tartalmakat csupán azok látják, akiket megjelölünk. Azonban ezek sem annyira privátak, mint gondolnánk.

A meztelen tartalmak 94,3 százalékát eddig is megtalálta az Instagram, akár jelentették, akár nem. Ebben a számban pedig benne vannak azok a képek is, amelyeket csak a közeli ismerősökkel osztottak meg.

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Fabian Sommer

A felhívás most azért érkezett, mert több OnlyFans felhasználó is megosztott korhatáros tartalmakat ezzel a funkcióval. Így a közösségi oldal most figyelmeztet, hogy a szabályokat nem lehet kijátszani, és a meztelen tartalmakat megosztó felhasználókat le is tilthatják - írja a The Sun.

Korábban VV Merci is úgy döntött, hogy meztelen képeit az interneten árulja, és remélte, hogy ez titokban maradhat. A lebukás azonban nem maradt el: most elárulta, miért indult el ezen az úton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.