Párja mellett, masszázs közben erőszakoltak meg egy nőt az üdülőben

turista nemi erőszak India brit turista Goa masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő és párja pihenni érkeztek a kedvelt turistacélpontra, ám a nyaralás másképp lett életre szóló élmény. A neve elhallgatását kérő hölgyet ugyanis masszázs közben megerőszakolták, ráadásul úgy, hogy mindeközben ott feküdt mellette a kedvese.

A dél-indiai Goa állam a brit turisták kedvenc célpontja. Az ott található Arambol nevű település a jóga, a meditáció és az alternatív terápiák népszerű központja, a nevét pedig a közepén elhelyezkedő, azonos nevű strandról kapta. Arról a partról, amelynek közelében június elején a nemi erőszak történt.

Goa tengerpartja kedvelt turistacélpont Forrás: Rossana Gatti / shutterstock

A brit hölgy és párja is a strandon pihentek, amikor egy helyi férfi azzal kereste meg a nőt, hogy masszázst adjon neki. A nő belegyezett, arra azonban gondolni sem mert, hogy az egész csak ürügy, és a 32 éves indiai férfi képes lesz úgy erőszakoskodni vele, hogy ott fekszik mellette a párja.

Az indiai férfit a rendőrségen tett bejelentést követően egy órán belül elfogták és a hatóságok hamar kiderítették, hogy az egykor iskolai könyvtárosként dolgozó 32 éves elkövető egy helyi, illegálisan működő masszőrcsapat tagja. A férfinek jövő héten kell bíróság elé állnia – írja a Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.