terézvárosi házomlás házomlás kártérítés jókai utcai házomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhúzódhat a terézvárosi házomlás károsultjainak kártalanítása, a következő hónapok legfontosabb feladata a felelősség megállapítása lesz - mondta az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában a CLB Független Biztosítási Alkuszcég kommunikációs igazgatója.

Németh Péter a lakóknak nem javasolta, hogy kármentésbe és javításokba kezdjenek, mert ezzel befolyásolhatják a vizsgálatokat. Szükségük lesz viszont a váratlanul felmerülő költségeik igazolására, ezért érdemes a számlákat eltenniük, a legfontosabb pedig az, hogy bejelentsék a kárukat a biztosítóknak, és derüljön ki, mire terjed ki a biztosításuk.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A ház előtt parkoló autók a szakértő szerint nem számíthatnak kártérítésre, ha csupán kötelező biztosításuk van, ugyanis nem közlekedési balesetben károsodtak. Aki sérülést szenvedett, az ápolás költségeihez, illetve a jövedelemkiesés pótlására jelentős segítségre számíthat, erről nekik is a biztosítókkal kell egyeztetniük - tette hozzá Németh Péter.

A házomlásról többet ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.