Megszólalt Berki pszichológusa: ezt senki sem gondolta volna az elhunyt médiasztárról

pszichológus médiasztár Roboz Zsóka titok Berki Krisztián igazi arca Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan két hónapja, hogy nincs már közöttünk a botrányairól is ismert médiasztár, Berki Krisztián. A tragikusan fiatalon elhunyt egykori sportolót és tévés személyiséget az ország ismerte, ám egyik legközelebbi barátja szerint a valóságban teljesen más ember volt.

A tragédia óta most először, és elmondása szerint utoljára állt nyilvánosság elé Berki Krisztián pszichológusa, Roboz Zsóka. A terapeuta nevét sokan hallhatták már, ugyanis ő volt az, akit a médiasztár kislánya, miután felfedezte apja holttestét, felhívott telefonon a végzetes napon. A szakembert is megviselte páciensének halála, ezért akkor pár napos szabadságra vonult.

Most azonban visszatért, és úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba, mivel Berki Krisztián a valóságban sokkal jobb ember volt, mint azt a tévés szereplései alapján sokan gondolták.

Forrás: Facebook

– mesélte Roboz a Tények Plusznak adott interjújában. A szakember szerint Berki számára a saját boldogságánál fontosabb volt szerettei és barátai jólléte, és halála előtt gőzerővel készült az új életére. Zsóka szerint az elhunyt médiasztár mind a magán-, mind az üzleti életben, illetve a közéleti szereplést is tekintve tiszta lapot szeretett volna kezdeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.