Július 1-jén lenne 42 éves Berki Krisztián. Az izomceleb közelgő születésnapjáról nem feledkeztek meg, sírhelyét friss virágok borítják.

Az egykori Fradi-vezér május 6-ra virradóan, tragikus hirtelenséggel hunyt el. A celebet a nyomozás miatt csak 20 nappal később helyezték végső nyugalomra a Farkasréti temetőben.

Berki Krisztián halálát nagyon nehezen tudják feldolgozni a családtagok: édesanyja képtelen elfogadni, hogy egyetlen fia már nincs az élők között, Mazsi pedig Balin próbálja feldolgozni férje halálát. A közszereplő két gyermeke maradt félárván, a Pamelával közös Berki Natasa Zselyke - aki halálakor is mellette volt -, és a Mazsival közös kislánya, a mindössze 8 hónapos Emma Katerina.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Berki Mazsi férje haláláról annyit árult el, hogy ő pontosan tudja, mi okozta férje halálát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esetet továbbra is rendkívüli halálesetként kezeli és vizsgálja, Mazsit a múlt héten ismét kihallgatták a tragédia körülményeiről.

Krisztián július 1-jén lenne 42 éves. A Blikk kilátogatott a Farkasréti temetőbe a közszereplő sírjához, amelyen már ma reggel friss virágok és mécsesek voltak. A síron továbbra is látható Berki fotója. A fotókat ide kattintva lehet megnézni.