Berki Krisztián pénteken lenne 42 éves: így néz ki most a sírja

halál tragédia születésnap sír Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 1-jén lenne 42 éves Berki Krisztián. Az izomceleb közelgő születésnapjáról nem feledkeztek meg, sírhelyét friss virágok borítják.

Az egykori Fradi-vezér május 6-ra virradóan, tragikus hirtelenséggel hunyt el. A celebet a nyomozás miatt csak 20 nappal később helyezték végső nyugalomra a Farkasréti temetőben.

Berki Krisztián halálát nagyon nehezen tudják feldolgozni a családtagok: édesanyja képtelen elfogadni, hogy egyetlen fia már nincs az élők között, Mazsi pedig Balin próbálja feldolgozni férje halálát. A közszereplő két gyermeke maradt félárván, a Pamelával közös Berki Natasa Zselyke - aki halálakor is mellette volt -, és a Mazsival közös kislánya, a mindössze 8 hónapos Emma Katerina.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Berki Mazsi férje haláláról annyit árult el, hogy ő pontosan tudja, mi okozta férje halálát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esetet továbbra is rendkívüli halálesetként kezeli és vizsgálja, Mazsit a múlt héten ismét kihallgatták a tragédia körülményeiről.

Krisztián július 1-jén lenne 42 éves. A Blikk kilátogatott a Farkasréti temetőbe a közszereplő sírjához, amelyen már ma reggel friss virágok és mécsesek voltak. A síron továbbra is látható Berki fotója. A fotókat ide kattintva lehet megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.