meghalt Berki Krisztián Berki Natasa Zselyke Roboz Zsóka Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május hatodikán pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. A népszerű médiasztár holttestére saját kislánya talált rá, aki elsőre azt hitte, édesapja csak alszik, ezért még be is takarta.

Berki Krisztián halálával kapcsolatban elsőre egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot, de pontos képet csak a boncolás után fogunk látni. Az előzetes hírek szerint szívleállás okozhatta a tragédiát, a rendőrség azonban kábítószergyanús anyagokat is talált Krisztián lakásán.

A médiasztár kettesben tartózkodott a lakásban elsőszülött kislányával, Natival. A gyermek volt az, aki felfedezte a férfi holttestét, ám elsőre még nem sejtette, hogy baj lehet. A kislány szólongatta az apját, ám Krisztián nem reagált. A hírek szerint Nati azt hitte, hogy édesapja alszik, ezért betakargatta az erkélyen fekvő férfit. A gyerkőc akkor fogott gyanút, amikor apja később sem mozdult.

Forrás: .instagram.com/berkikrisztian

Nati ekkor megpróbálta elérni Mazsit, a mostohaanyját, ám ő nem vette fel a telefont. A kislány ekkor a híváslistájában lévő legutóbbi számot tárcsázta. Múlt héten még nem lehetett tudni, ki volt a rejtélyes ismerős, aki riasztotta a mentőket. A Blikk azonban kiderítette, kit hívott fel Nati a végzetes napon.

A lap úgy tudja, hogy Nati Roboz Zsókát, Krisztián és Mazsi pszichológusát hívta fel. A szakember volt az, aki segített rendbe hozni a pár válságba jutott házasságát. Miután Roboz beszélt a kislánnyal, azonnal riasztotta a mentőket. A tragédia a szakembert is megviselte, ezért pár napra szabadságra vonult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.