Éheztették a gyerekeket egy fővárosi táborban: még a zsebpénzüket is kicsalták

Forrás: Origo -
éheztetés nyári tábor gyerektábor zsebpénz tábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több budapesti szülő szerint nem hagytak eleget enni és inni a gyerekeknek egy napközis táborban. Két édesanya is arról számolt be, hogy a gyerekekkel csúnyán beszéltek, sőt, a zsebpénzüket is kicsalták.

Két édesanya arról számolt be a TV2 Tényeknek, hogy borzalmas bánásmódban részesültek a gyerekeik egy budapesti napközis táborban. A szülők azt állítják, hogy nem kaptak elég enni és inni, kiabáltak velük, sőt, a zsebpénzüket is elvették tőlük. Bár korábban, 2018-ban feljelentést is tettek, a napközis tábor azóta is zavartalanul működik.

"A gyerekem sírva jött haza, hogy nagyon csúnyán beszéltek velük a buszon. Nem szeretnék trágár kifejezéseket használni"

- fogalmazott az egyik anyuka.

A budapesti tábort évek óta szórólapokon hirdetik a szervezők, ezen napi háromszori étkezést ígérnek, kétfogásos ebéddel, de a szülők szerint volt olyan nap, hogy csak két müzliszeletet és egy melegszendvicset kaptak a gyerekek.

Egy másik szülő arról számolt be a híradónak, hogy egy gyerek egész napon át törött sípcsonttal ült a táborban, miután elesett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.