Szétszakadhat Lékai-Kiss Ramóna családja: férje döntésén múlik a jövőjük

TV2 Lékai Máté csapatváltás átigazolás Lékai-Kiss Ramóna család kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs könnyű helyzetben a TV2 műsorvezetőjének kedvese, mivel választania kell a családja és karrierje között. A népszerű kézilabdázót ugyanis megkereste egy külföldi csapat, ahol több lehetőséghez juthatna, mint hazai pályán.

Lékai Máté jelenleg a Veszprém kézicsapatát erősíti, viszont az elmúlt szezonban csak kevés lehetőséget kapott. Az irányítóért pedig bejelentkezett egy lengyel csapat, a Wisla Plock, ami karrierje szempontjából remek kiugrási lehetőség lenne a tehetséges magyar sportolónak. A Bors azonban úgy tudja, Lékai nemet mondhat a megkeresésre, mivel távol kellene élnie családjától.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Feleségét, Lékai-Kiss Ramónát minden munkája Magyarországhoz köti. A TV2 képernyőse vélhetően visszatér majd idén is a Dancing with the Stars műsorvezetőjeként, így számára nem kérdés, hogy nem költözhet Lengyelországba. A lap biztosra veszi, hogy Lékai Máté nem él a lengyel csapat csábító hívásával, és marad a Veszprém kispadján, így ugyanis együtt maradhat feleségével és kisfiukkal, Noéval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.