Shane Tusup a dühkitörései miatt bukta el a Dancing with the Starst: a készítők nem mertek kockáztatni

Instagram -
TV2 Szabó Zsófi Dancing with the Stars dühkezelési problémák Shane Tusup dühkitörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban bombaként robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották az eljegyzésüket. Az álompár élete mesébe illően alakult, a nagy egymásra találást februárban a lánykérés követte és nem sokkal később már arról olvashattunk, hogy az esküvőre már idén sor kerül.

A pár a szakítást nem indokolta meg, de egymás után láttak napvilágot azok a hírek, melyek Shane erőszakos viselkedéséről és dühkezelési problémáiról szóltak. A lány visszaadta a gyűrűt és mára sikeresen túllendült az amerikai férfival közös időszakán.

Az Instagram-posztjai alapján Shane sem szomorkodik már, viszont a májusban robbant balhét és a dühkitöréseit most bánhatja igazán, ugyanis a pletykák szerint ezek miatt bukta el tévés szereplését. A TV2-n idén a harmadik évadával visszatérő táncos show, a Dancing with the Stars készítői ugyanis szerették volna leszerződtetni Hosszú Katinka exét.

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata hamar véget ért Instagram

Habár a dühkezelési problémái korábban is ismertek voltak, sokan azt hihették, Shane lenyugodott és megváltoztatta Zsófival való kapcsolata. A készítők azonban a szakítás hírét hallva nem merték megkockáztatni Shane-t, nehogy a feszített tempójú próbák és adásfelvételek során úgy viselkedjen, hogy később megbánja a tetteit – írja a Blikk egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva.

– mesélte a lapnak a show egyik táncosa. A portál megkereste a TV2-t is, de a csatorna sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesüléseket.

A Dancing with the Stars harmadik évadának versenyzőit már bejelentették, a névsort ide kattintva olvashatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.