Új hírek érkeztek az eltűnt inárcsi családanyáról: megszólalt a nőt jól ismerő egykori szomszéd

családanya szomszéd inárcsi eltűnt nő eltűnt nő eltűnés eltűnt Inárcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus elején veszett nyoma annak a kétgyermekes nőnek, aki hajnalban dolgozni indult Budapestre. A munkahelyére nem érkezett meg, és valószínüleg a fővárosba tartó buszjáratra sem szállt fel. A rendőrség nagy erőkkel keresi a nőt, a lányai és ismerősei pedig egyre jobban aggódnak.

Bozsik Mária eltűnésével kapcsolatban egyre több az aggasztó és rejtélyes jel. A nő az eltűnésének napján el akart menni a rendőrségre, hogy intézkedjen a folyamatban lévő gyermekelhelyezési perrel kapcsolatban. Mária a börtönből frissen szabadult exével harcol a mindössze 14 éves lány, Petra felügyeleti jogáért. A férfi azért került a rácsok mögé, mivel bántalmazta az asszonyt.

Mária egykori párja a lapokból értesült a nő eltűnéséről, de szerinte nem ez az első eset, hogy nyoma vész a kétgyermekes anyukának. A férfi azt állítja, hogy Mária korábban szándékosan bujkált az országban, sőt nemrég a gyermekelhelyezési per kapcsán "számára elég súlyos dolgokat állapított meg" az igazságügyi elmeorvosi szakértő. Mária exe azonban nem részletezte, miről is van szó, de szeretné, hogy amíg a nő előkerül, nála helyeznék el a kislányt.

Bozsik Mária Forrás: Blikk

Az eltűnt nőről és állítólagos elmezavarairól szóló pletykákat a családot jól ismerő egykori szomszéd nem hagyhatta szó nélkül.

– mesélte a Borsnak Hajnalka, aki több mint 20 éve ismeri Máriát. A szomszéd szerint Mária önszántából, ráadásul a gyerekei nélkül nem szökött volna el, és valószínüleg a félelem vezérelte tettében a nőt, miután volt párját kiengedték a börtönből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.