Megszólalt az eltűnt inárcsi édesanya nagylánya: "Harcolni fogok a testvéremért"

Forrás: Blikk -
édesanya gyermekek eltűnés bántalmazás Inárcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz napja keresik az eltűnt inárcsi családanyát, Bozsik Máriát. 22 éves lánya, Maggie aggódik 14 éves húgáért, nem szeretné, hogy börtönviselt, erőszakos mostohaapjához kerüljön.

A kétgyermekes édesanya Budapestre indult dolgozni hajnalban, de már nem érkezett meg, és valószínűleg a buszra sem szállt fel. Bár egyre több az aggasztó jel, egyelőre még eltűnt személyként keresik.

"Önszántából sosem hagyott volna magunkra minket. A testvérem, Petra még mindig nem fogta fel teljesen, mi történik körülöttünk, próbáljuk tartani egymásban a lelket. Még a hétvégén is érkeztek a kutyás keresők, az állatok a házunk mögötti erdőbe vezettek, de nem találták sehol" – mondta a Blikknek az eltűnt nő idősebbik, 22 éves lánya, Maggie, aki attól tart, hogy az édesanyjuk bűncselekmény áldozata lett.

Megszólalt az eltűnt inárcsi édesanya lánya: "Nem fogom ölbe tett kézzel nézni, hogy a húgom visszakerül a börtönviselt mostohaapámhoz" Forrás: Blikk

A lányok helyzetét az is nehezíti, hogy jelenleg is folyamatban van egy gyermekelhelyezési per, ami a 14 éves Petráért zajlik az anya és volt párja, István között.

A Bors információi szerint P. István – Mária volt párja – nemrég szabadult a börtönből, ahova erőszakos tevékenységek miatt került, mivel bántalmazta a lányok anyját. A kislány retteg attól, hogy végül az apjához fog kerülni anyja eltűnése miatt.

"Arról, hogy kihez kerül Petra, még nem született döntés. Nem fogom ölbe tett kézzel nézni, hogy a húgom visszakerül a börtönviselt mostohaapámhoz. Harcolni fogok a testvéremért"

– mondta a lapnak Maggie, aki mindent megtesz azért, hogy Petra gyámja legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.