A gyerekek szeme láttára gyilkolták meg Zsuzsannát: egy kávéba csempészték a gyógyszert

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság gyógyszer gyerekek kávé gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz évvel ezelőtt az egész ország azért drukkolt, hogy a 3 hónapos Farkas Ricsike új szívet kapjon. A kisfiút és családját ezúttal brutális tragédia rázta meg: a kisfiú apja meggyilkolta az édesanyát, Zsuzsannát.

Külső szemmel úgy tűnt, Ricsike szülei, Bálint és Zsuzsanna jó viszonyban vannak egymással, ám kedden megrázó hír érkezett: Zsuzsannát meggyilkolták, a rendőrség az élettársát, és annak barátját gyanúsítja.

A Blikk információi szerint a két férfi arra hajtott, hogy megszerezze Zsuzsanna 6 millió forintját. Nagy adag gyógyszert adtak be a nőnek, az édesanya haláltusáját ráadásul a gyerekek is végignézték. Zsuzsa Ricsikén kívül három testvérét nevelte. A gyilkosságot a két férfi öngyilkosságnak álcázta: sokáig úgy tűnt, a nő önkezével vetett véget az életének, ám Zsuzsanna édesapjának és testvérének kitartó küzdelme célba ért: jelenleg a rendőrség gyilkossági ügyben nyomoz.

Kiderült, hogy Bálint és Zsuzsa korántsem éltek jó kapcsolatban, a nő egyedül nevelte gyermekeit. A két kisebbik gyermek édesapja, Bálint, ha előkerült, nagy balhét csinált, ezért Zsuzsanna keresett valakit, aki elcseréli vele a lakást, és fizet neki hatmillió forintot.

A gyilkosság előtti nap az édesanya megkapta a pénzt, és azt remélte, végre új életet kezdhet.

"Éjszaka dolgozott, amikor hazaért, meglepve tapasztalta, hogy az élettársa és annak egyik barátja, Mihály feltűnően kedvesek vele. A gyerekek engedhették be őket a lakásba, mert a lányom lecserélte a zárat.

Kávét főztek neki, amibe mint később kiderült, nagy adag gyógyszert csempésztek. Amikor Zsuzsikám elájult, a torkán még lenyomtak pirulákat, sőt, egy zsebkendőt is, hogy mindenképpen meghaljon.

A mentőket csak órákkal később hívták, amikor már régen halott volt. A gyerekek is látták így az édesanyjukat, Ricsike le is fényképezte, mert annyira furcsa volt neki, hogy lila a szája" – mesélte Zsuzsanna édesapja, László.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi egy pillanatra sem hitte el, hogy lánya öngyilkos lett, végig harcolt a maga igazáért.

"Végül csak nekem lett igazam, kiderült, hogy brutális kegyetlenséggel megölték Zsuzsa lányomat. Borzalmas érzés ez egy apának, annak kell örülnöm, hogy végre kiderítik, mi történt a gyerekemmel" – sírta el magát a gyászoló édesapa.

A két férfit nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítja a rendőrség. F. Bálint és T. Mihály is tagadja bűnösségét. Előbbi más bűncselekmény miatt a napokban töltötte le börtönbüntetését. A két kisebb gyermeket Zsuzsanna testvére vette magához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.