Az utolsó pillanatig haldokló anyósa mellett volt a magyar énekes: "Idilli volt a kapcsolatunk"

Forrás: Youtube/TV2 Magyarország -
család tragédia Poór Péter énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 77 éves énekes, Poór Péter nehéz időszakon van túl. Éveken át három beteg asszonyról gondoskodott, és bár mindent megtett a gyógyulásuk érdekében, tavaly a nagynénje, három héttel ezelőtt pedig az anyósa is távozott az élők sorából.

"Úgy hozta az élet, hogy hosszú éveken én ápoltam a feleségemet, az anyósomat és az ő nővérét. A nagynéni tavaly, 103 évesen hunyt el, néhány hete pedig 99 éves korában az anyósom"– mesélte szomorúan a Blikknek Poór Péter.

Az énekes elmondta, anyósa végelgyengülésben hunyt el, nem lehetett rajta segíteni.

"Nem akart kórházba menni, otthon volt végig velünk. Egy ideig én ápoltam, de aztán már szükségem volt szakértő segítőkre, akik naponta jártak hozzá. Harminc kilósra lefogyott, mesterségesen tartották életben. Fel voltunk készülve rá, hogy elveszítjük, de mégis nagyon megviselt a halála, és az is, hogy végig kellett néznem a leépülését. Szerettem őt, idilli volt a kapcsolatunk" – emlékezett vissza a legendás művész.

Forrás: Youtube/TV2 Magyarország

Imádott feleségét továbbra is ő ápolja, és munka is akad bőven, így minden rossz ellenére igyekszik a jó dolgokra koncentrálni.

"A feleségem súlyos beteg, őt most is ugyanúgy ápolom, és szerencsére munkám is akad bőven, mert rengeteg fellépésem van. Sűrűek a napjaim, de ameddig bírom a tempót, igyekszem mindenhol maximálisan helytállni. Rám vár a főzés, mosás, takarítás és a bevásárlás is, de nem panaszkodom, mert így is szeretem az életem, és csak a pozitív dolgokra koncentrálok"

– fűzte hozzá Poór Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.