Poór Péter fiatalokat megszégyenítő lendülettel énekel a színpadon, habár ő is egyre többet gondol az elmúlásra. Nem csoda, hiszen sok pályatársától kellett már elbúcsúznia. 

Poór Péter hamarosan 75 éves lesz, de még mindig olyan energikusan szórakoztatja a közönséget, mint fiatalabb korában. Annak ellenére, hogy jó egészségnek örvend, ő is egyre gyakrabban gondol az elmúlásra. 

Poór Péternek gyakran eszébe jut, hogy az élet véget érForrás: Wikipedia/Mária Novák - Tamás Majoros Fuji Foto Centrum Eger

"Nem tagadom, nagyon megvisel, hogy a régi nagy generációból már ilyen kevesen maradtunk. Szécsi Pál és Máté Péter a legjobb barátaim voltak. Aradszky László halála is nagyon megrázott,  már csak azért is, mert a tragédia napján még úgy volt, hamarosan együtt lépünk fel. Minden tele volt a plakátokkal. Ennek ellenére úgy gondolom, a létező legszebb halála volt. Egyszerűen elaludt. Koós János halálhírét el sem akartam hinni. Vele annyira nem voltam közeli barátságban, mint Lacival, de egy nagyon önzetlen, kedves embernek ismertem meg. Természetesen nekem is gyakran eszembe jut, hogy az élet egyszer véget ér..." - mondta a Ripostnak.