Kiderült, hogy miért találkozik ritkán a családjával a magyar énekes

Forrás: Youtube/TV2 Magyarország -
család találkozás Poór Péter koronavírus raktárkoncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás magyar énekes, Poór Péter igazi nagy család tudhat maga mögött, viszont sajnos nagyon ritkán látja a fiatalabb családtagokat. Most kiderül, hogy mi lehet ennek az oka. 

A koronavírus jócskán megnehezíti a magyar énekes, Poór Péter napjait, akinek számos fellépését mondták le a járvány miatt. Raktárkoncertet adni azonban volt lehetősége, aminek nagyon örült, így legalább, ha közönség nélkül is, de újra színpadra állhatott partnerével, Rózsás Viktóriával.

A járványhelyzet mellett azonban van még valami, ami éket ver Péter és a családja közé.

„Alapvetően egy bohém, szétszórt művészlélek vagyok. Ezt otthon a feleségem, a családom is tapasztalja, de sajnos a vírus miatt nem tudunk összejöveteleket szervezni az utóbbi időben.

Nagy a famíliánk, öt gyermekkel, 12 unokával és 2 dédunokával áldott meg a sors, de nem nagyon látom őket. Amikor valakinek elmondom, milyen nagy a családunk, az illető azt gondolja, hogy én egy olyan nagypapa vagyok, aki az unokáját az ölében lovagoltatja, játszik, szórakozik velük, de sajnos nem így van. Sajnos csak félévente egyszer látom őket egy-két órára"

- mesélte Péter a Ripostnak.

A koronavírus jócskán megnehezíti a magyar énekes, Poór Péter napjait, akinek számos fellépését mondták le a járvány miatt Forrás: Youtube/TV2 Magyarország

A legnagyobb akadályt a család számára a távolság jelenti.

„Egyik gyermekem sem él Budapesten. Négy fiam van, akik vidéken laknak a családjukkal és van egy lányunk is, aki Németországban van szerződésben. Őt egy évben egyszer látom. Nagyon hiányoznak, de szerencsére az okostelefont már profin használom, és videóhívással tudjuk tartani a kapcsolatot"

- mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.