Erdőkertesi tragédia: az öngyilkosság előtt szakítottak, majd kibékültek a szerelmesek

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos Erdőkertes öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, két ember holttestét találták meg egy autóban Erdőkertesen, a Nap utcában. Lapértesülések szerint az áldozat egy fiatal férfi és a barátnője, a kipufogógázt ők maguk vezették be az utastérbe. Az egyik áldozat barátnője drámai részletekről számolt be.

A Borsnak nyilatkozott az elhunyt fiatal nő egyik barátnője, Viktória. Azt mesélte a lapnak, hogy Kati és Dani szerdán szakítottak, ezért Kati nála aludt egy éjszakát.

Az öngyilkosságuk előtt szakítottak, majd kibékültek a szerelmesek Forrás: Bors

"Elég érdekes volt a kapcsolatuk, de igazából semmi rosszat nem tudok Danira mondani. Gyakran vitatkoztak, de együtt akartak megöregedni. Dani családja jobban támogatta a fiatalok kapcsolatát, az édesanyja vett is nekik egy régi Opelt. Mivel Daninak nem volt jogosítványa, Katit jegyezték be a forgalmiban üzemben tartónak, miközben az anya lett a tulajdonos. A szakítás után érthetően vissza szerette volna kérni a kocsit, ám ez péntekre a békülés miatt okafogyottá vált. Nem faggattam Katit, hogy éppen min vesztek össze, ő pedig nem részletezte magától. Azt tudom, hogy már nagyon vágyott a családalapításra, és ragaszkodott a párjához" - mondta a barátnő.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.