Eltűnt a magyar énekes táskája: 300 ezer forint készpénznek veszett nyoma

Forrás: Shutterstock -
készpénz lakáskulcs Strand Fesztivál Manuel eltűnt táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos veszteség érte a népszerű fiatal énekest, Manuelt. Az X-Faktor felfedezettje a Strand Fesztiválon vett részt, a táskáját pedig a színpad öltözőjében hagyta, ám amikor visszatért, már csak a hűlt helyét találta a holmijának.

Manuel saját Instagram-oldalán tette közzé a mindössze 24 órán át elérhető történetében, hogy hétvégén eltűnt a táskája. Nemcsak az iratai és lakáskulcsa volt benne, hanem 300 ezer forint készpénz is. Nyílt üzenetében arra kérte rajongóit, hogy ha bárki tud valamit a táskáról, írjon neki, ugyanis fontos lenne, hogy visszakapja a tartalmát.

Forrás: Instagram/Manuel

– írta Manuel, miközben részletesen elmagyarázta, hogy a Strand Fesztivál backstage-ébe rakta le a táskáját, a számukra fenntartott helyen, és mikor indultak haza, már nem találta ott a holmiját. A táska fekete, a márkája pedig Hooded Staff.

Manuelnek nem ez az egyetlen és első kellemetlen élménye idén, a nyár közepén az egyik fellépésén a helyi biztonsági őr támadt rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.