Kis híján halálra vertek egy fiatalt a magyar rapper koncertjén

Instagram -
buli halál verekedés koncert Manuel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrben majdnem tragédiába torkollott Manuel koncertje.

Kis hiján életét vesztette egy fiatal, mert be szeretett volna jutni Manuel győri koncertjére. A rapper erről Instagram-oldalán számolt be:

"Két hete volt egy bulim Győrben, ahol sokan voltak, akik nem tudtak bejutni a helyre...Valószínűleg már ment a buli, miközben egy srácot, aki szintén nem jutott be, durván megvertek. Küldtek nekem még aznap este videót az egészről...tényleg nagyot kapott. Ez a srác két napja meghalt a kórházban! Ha nézed ezt a sztorit és te is ilyen balf*sz állat vagy, mint akik gondatlanságból konkrétan megölték ezt a srácot, akkor rohadt gyorsan álljál le ezzel, mert egy rossz találat, és rengeteg élet mehet tönkre...Engem sokat b*sztattak a telepen, és sokat verekedtem, szóval vágom, hogy miről beszélek...Durva belegondolni, hogy mi lett volna, ha bejut...Nagyon szomorú, hogy vannak ilyen emberek...".

Instagram

Közben kiderült, hogy a fiú mégis életben van, de Manuel nem törölte a történetét, csak egy javítást tett közzé. Úgy gondolja, hogy írásának fontos mondanivalója van. Írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.