Rejtélyes lyukakat találtak az óceán fenekén: meglepő dolgot állítanak az ufókutatók

Forrás: Shutterstock -
óceán lyukak UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutatók még az év elején fedezték fel a rejtélyes lyukakat az óceán fenekén. Az ufóvadászok meg vannak győződve arról, hogy ezek az idegenek látogatásainak bizonyítékai.

Az ufókutatók meg vannak győződve arról, hogy az óceán fenekén látott furcsa lyukakat idegenek ásták ki, ami pedig igazán megdöbbentő, az az, hogy a tudósoknak fogalma sincs, hogyan keletkezhettek ezek a lyukak.

"Régóta gyanítjuk, hogy az idegenek az óceánt használják arra, hogy távol maradjanak az emberektől, és a saját feltételeik szerint fedezzék fel a Földet. Ezeket a lyukakat egyszerűen nem lehet másképp megmagyarázni. Az emberek csak most kezdenek ráébredni arra, ami a szemük előtt van, akkor, amikor már semmi más magyarázatot nem lehet találni" - idézi az egyik ufókutatót a Daily Star.

A lyukak tökéletesen egyenes vonalban helyezkednek el, egyenlő távolságra egymástól, és kevés üledék veszi körül őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.