Döbbenetes dologra bukkant egy férfi a Google Utcaképen - Videó

UFO ufó Google Utcakép földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa jelenségre lett figyelmes egy olasz férfi, miközben a Google Utcaképen fedezte fel a Siracusa megyében fekvő Buscemi település festői tájait.

Az EsperoNews értesülései szerint emberünk mit sem sejtve ugrált előre a Google autója által 2008-ban készített utcaképfelvételeken, mikor hirtelen egy különös, sötétkék, ovális folt „szállt el felette". Az ufóhívők persze rögtön izgalomba jöttek, hiszen biztosra vették, hogy egy repülő csészealj suhant el a fotózás pillanatában a kamera felett, míg mások egyszerű digitális anomáliának vélték a jelenséget.

Természetesen nem ez az első eset, hogy a Google Utcaképen furcsaságokba botlanak a felhasználók: a keresőmotor autói lencsevégre kaptak már szexjeleneteket, meztelenül rohangáló embereket, illetve különös lényeket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.