Pánik és rettegés: több százan rekedtek a La Manche csatorna alatti alagútban múlt éjjel

La Manche alagút meghibásodás videó vonat pánik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel öt órán át rekedtek a La Manche csatorna alatt az Eurotunnel utasai, miután meghibásodott egy vonat. Több százan várakoztak éjszaka, volt, aki pánikrohamot kapott.

Nagy volt az ijedtség múlt éjjel, miután több százan rekedtek a La Manche csatorna alatti szervízalagútban, miután meghibásodott az egyik szerelvény.

Az utasok által közzétett videókon látható, hogy az emberek a Nagy-Britannia és Franciaország közötti 50 kilométeres vasútvonal melletti pótalagútban ücsörögnek. Volt, aki pánikrohamot kapott. A vonat egyik utasa, Michael Harrison mesélt a történtekről:

"Felszálltunk a 15.50-es átkelőre, majd körülbelül 10 perc múlva kialudtak a fények, és a vonat megállt. Azt mondták, a kerekekkel kapcsolatos problémát kell kivizsgálniuk. Körülbelül másfél órába telt, amíg kivizsgálták, és nyilvánvalóan nem találtak semmit" – mesélte el.

A járatot üzemeltető Euroshuttle Le Tunnel később egyébként közölte, hogy a vonat nem is romlott el, hanem valami miatt megszólaltak a riasztói - írta a The Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.