Lánya szaktársát vette feleségül a magyar színész: 27 év köztük a korkülönbség

Ács Eszter házasság Üvegtigris Horváth Lajos Ottó Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban kötött házasságot az Üvegtigris Sanyijaként megismert Horváth Lajos Ottó és fiatal kedvese, a szintén színészként dolgozó Ács Eszter. A pár korábban csak a színpadon játszhatott szerelmespárt, most viszont már a való életben is örök hűséget fogadtak egymásnak.

Horváth Lajos Ottót sokan csak Sanyiként emlegetik, ugyanis a színész játszotta a közönségkedvenc filmsorozat, az Üvegtigris egyik emblematikus figuráját. A színész azonban a színpadon is számtalanszor bizonyította tehetségét, hogy komoly szerepekben talán még jobban brillírozik, mint bolondos figuraként.

A Caligua helytartója, az Egri csillagok vagy a Rómeó és Júlia is az előadásai közt szerepel a Nemzeti Színházban, ott ahol megismerte második feleségét, Ács Esztert. A színésznél 27 évvel fiatalabb nőt teljes titokban vette feleségül Horváth egy pici Balaton-parti településen.

Horváth Lajos Ottó és Martinovics Dorina a színpadon Forrás: MTI/Kallos Bea

– mesélte a Blikknek egy szemtanú.

Horváth Lajos Ottó első kedvese Ráckevei Anna volt, akitől egy lánya született, aki követve szülei példáját, szintén a színészi pályát választotta. A dolog pikantériáját az adja a lap szerint, hogy Horváth lánya ugyanott, a Kaposvári Egyetemen és ugyanakkor tanulta a színészmesterséget, mint újdonsült felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.