Majdnem az életébe került a tisztálkodás: arckrémmel írta búcsúüzenetét a falra

fürdőszoba csapdába esett fogság arckrém beszorult búcsú üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját fürdőszobájában esett csapdába egy nő Thaiföldön. Beragadt a kilincs, ő pedig hiába kiáltozott segítségért, senki sem hallhatta a hangját.

Az 54 éves nő augusztus 22-én éjjel, tusolás után szorult be saját fürdőszobájába, miután beragadt a kilincs, és sehogyan sem tudta felfeszegetni a zárat. A thai asszony egyedül él a házában, melyet ráadásul acélkerítés vesz körbe, így senki sem hallhatta meg a segélykiáltásait.

Három napon át volt bezárva saját fürdőjébe, és étel híján csapvízen élt. Végső elkeseredésében többször is megpróbálta kitörni az ajtót, de nem járt sikerrel. Mivel nem is remélhette, hogy megtalálják, saját arckrémjével írta meg búcsúüzenetét a fürdő falára.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A nő végül nővérének köszönhetően megmenekült. Testvére többször is kereste telefonon a fogságba esett nőt, aki nem vette fel, nem hívta vissza, viszont az autója ott parkolt a ház előtt. Ebből már sejtette, hogy baj történhetett, ezért értesítette a rendőrséget, akik behatoltak a lezárt épületbe.

A helyszínre érkező mentősök megvizsgálták az asszonyt, és kórházba szállították – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.