Nagymama lett Aigner Szilárd özvegye, Pártai Lucia

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
nagymama özvegy Aigner-Kovács Konrad András Pártai Lucia Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat évvel ezelőtt, egy nappal hetvenedik születésnapja után örökre lehunyta a szemét az ország egyik legismertebb meterológusa, Aigner Szilárd. Özvegye, Pártai Lucia továbblépni nem tudott, de megtanult együtt élni a gyásszal. Egykoron szeretett férje a mai napig ott van vele a szélben, a szivárványban, a zivatarban...

Az elmúlt évek fájdalmát és gyászát némiképpen talán enyhíti, hogy nyáron megszületett a várva várt unoka, aki az Aigner-Kovács Konrad András nevet kapta. A baba születése azonban kissé kalandosra sikeredett, sőt mondhatni az elhunyt nagypapa szelleme is segített a születésben.

Aigner Szilárd Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Természetesen az unokám születésének történetében is fontos szerepet kapott az időjárás. A lányom július 27-e környékére volt kiírva, majd amikor elmúlt ez a nap, kicsit aggódott, hogy miért nem érkezett meg a kis Konrad. Elővettem egészségmeteorológusi tudományom, és azt mondtam:"

"Igazam lett" – mesélte Pártai Lucia a Best Magazinban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.