Megcsalással vádolják a megcsalt sztárfocistát: tönkrement az olasz legenda házassága

Forrás: NurPhoto via AFP/Silvia Lore/NurPhoto/Silvia Lore -
Ilary Blasi házasság Olaszország focista megcsalás személyi edző Francesco Totti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 év után véget ért a visszavonult olasz focista, Francesco Totti házassága. A szakítás azonban nem volt szép, és - mint most kiderült -, botrányoktól mentes. A sportoló azzal vádolja exét, hogy megcsalta őt, ám egyesek szerint a legendás labdarúgó sem volt vétlen a válásban.

Az egykori olasz válogatott és világbajnok focista tizenhét éven át élt házasságban a táncosként és műsorvezetőként is dolgozó Ilary Blasival. Kapcsolatukról idehaza keveset cikkezik a sajtó, ám szakításuk híre hazánkba is elért, ugyanis Francesco Totti hűtlenséggel vádolja egykori kedvesét. A sportoló szerint a nő az ő saját személyi edzőjével lépett félre.

– idézte a Blikk az olasz lapot, a Corriere della Serát, melynek cikkét a 24.hu szemlézte.

Szakításuk hírét hallva sokan a focistát kezdték hibáztatni, mondván ő volt az első, aki kikacsintgatott a házasságból. Sőt megnevezték azt a hölgyet is, Noemi Bocchit, aki miatt véget érhetett a pár kapcsolata.

Francesco Totti és családja Forrás: NurPhoto via AFP/Silvia Lore/NurPhoto/Silvia Lore

Totti elmesélte, hogy a házasságuk tavaly tavasszal jutott válságba, de már ezt megelőzően sem érezte jól magát. Nehezen birkózott meg azzal, hogy 2017-ben visszavonult, majd édesapja elhunyt a koronavírusban, a betegség pedig őt is ledöntötte a lábáról és majdnem két hétig küzdött a coviddal. Francesco szerint a felesége nem volt ott mellette, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá.

Azzal azonban ő maga is tisztában van, hogy nemcsak a felesége hibája, hogy tönkrement a házasság, ő sem töltött kedvesével elég időt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.