17 év után véget ért a visszavonult olasz focista, Francesco Totti házassága. A szakítás azonban nem volt szép, és - mint most kiderült -, botrányoktól mentes. A sportoló azzal vádolja exét, hogy megcsalta őt, ám egyesek szerint a legendás labdarúgó sem volt vétlen a válásban.

Az egykori olasz válogatott és világbajnok focista tizenhét éven át élt házasságban a táncosként és műsorvezetőként is dolgozó Ilary Blasival. Kapcsolatukról idehaza keveset cikkezik a sajtó, ám szakításuk híre hazánkba is elért, ugyanis Francesco Totti hűtlenséggel vádolja egykori kedvesét. A sportoló szerint a nő az ő saját személyi edzőjével lépett félre.

A barátaim figyelmeztettek, hogy csal engem, ráadásul nem is csak egyetlen valakivel. Emiatt belenéztem a telefonjába, amit korábban sose tettem. Ilyen sms-eket találtam: »Találkozzunk a szállodában!«

– idézte a Blikk az olasz lapot, a Corriere della Serát, melynek cikkét a 24.hu szemlézte.

Szakításuk hírét hallva sokan a focistát kezdték hibáztatni, mondván ő volt az első, aki kikacsintgatott a házasságból. Sőt megnevezték azt a hölgyet is, Noemi Bocchit, aki miatt véget érhetett a pár kapcsolata.

Francesco Totti és családjaForrás: NurPhoto via AFP/Silvia Lore/NurPhoto/Silvia Lore

Nem igaz, hogy én voltam az első, aki félrelépett. Megfogadtam, hogy nem beszélek erről, és eddig tartottam is magam ehhez. De túl sok álhírt olvastam az elmúlt hetekben, amelyek közül néhányat a gyerekeim is megszenvedtek.

Totti elmesélte, hogy a házasságuk tavaly tavasszal jutott válságba, de már ezt megelőzően sem érezte jól magát. Nehezen birkózott meg azzal, hogy 2017-ben visszavonult, majd édesapja elhunyt a koronavírusban, a betegség pedig őt is ledöntötte a lábáról és majdnem két hétig küzdött a coviddal. Francesco szerint a felesége nem volt ott mellette, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá.

Azzal azonban ő maga is tisztában van, hogy nemcsak a felesége hibája, hogy tönkrement a házasság, ő sem töltött kedvesével elég időt.