Szörnyű tragédia: szerelmét gyászolja a Lord zenekar basszusgitárosa

halál gyász Lord (együttes) tragédia zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus hírt a közösségi oldalán osztotta meg a Lord zenekar.

Megható Facebook-posztban búcsúzott a zenekar a basszusgitárosuk, Frenki párjától, Anditól. Elmondták, hogy a zenekar feladata jelenleg, hogy Frenki mellett legyenek, továbbá időt kérnek rajongóiktól, hogy megemészthessék a történteket.

"Kedves Lordosok!

Szeretnénk köszönetet mondani türelmetekért. Nagyon nehéz időkön vagyunk túl és sajnos ez az időszak sem fog gyorsan elmúlni. Természetesen óriási szükségünk van a közönségünkre, de vannak olyan események, amik feldolgozásához időre van szükségünk.

Ma utolsó földi útjára kísértük Andit, Frenki párját. Frenkinek most nagyon nehéz és nehéz nekünk is. Érthetetlen dolog ez az egész. Most a mi feladatunk, hogy Frenki mellettünk békére találjon.

A közönségünknek a kikapcsolódást, a szórakozást akarjuk biztosítani, Frenki szeretne ebben velünk tartani, neki ez most nagy erőt ad.

Elnézést kérünk, ha bárkiben rossz érzést váltottunk ki azzal, hogy a megszokottaktól nagyobb távolságot tartottunk. Kérnénk egy kis időt tőletek. KÖSZÖNJÜK!

Lord Örökké!!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.