Hidegfront várható: ekkor ér ide

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
zivatar időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sok csapadék mellé a hétvégére hidegfront éri el hazánkat. 

Csütörtök


Erősen felhős lesz az ég, de délután az ország délkeleti felén pár órás napsütés is lehet. Többfelé, több alkalommal várható eső, zápor, délután zivatar is. A déli, délnyugati szél több helyen lesz élénk. Zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. 15 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek


Erősen felhős, vagy borult, párás, foltokban ködös idő lesz. Délnyugat felől sokfelé várható eső, záporeső. 15 és 23 fok közötti értékeket mérhetünk, délkeleten lesz az enyhébb idő. A délnyugati, majd az északkeleti szél megerősödhet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szombat


Hajnalban délen és keleten még több helyen lesz eső, majd északnyugat felől csökken a felhőzet. Párás, foltokban ködös lesz a levegő. 19-20 fok körül változik a csúcshőmérséklet.

Vasárnap


Északnyugat felől hidegfront éri el hazánk térségét, melynek hatására elszórtan alakulnak ki záporok, illetve nagy területen fokozódik viharossá a szél. 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Hétfő


Felhőátvonulások lesznek, már csak néhol fordul elő futó zápor. 16 fok körül alakul a maximum. Az északnyugati szél viharos maradhat - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.