Végre megérkezik a vénasszonyok nyara: ekkor számíthatunk felmelegedésre

Forrás: shutterstock -
meleg Vénasszonyok nyara napsütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főként a hét második felében lesz melegebb idő, a hét elején még számíthatunk csapadékra.

Hétfő
Északnyugat felől gyakran növekszik meg a felhőzet, és elszórtan záporok is kialakulnak. Erős, olykor viharos lesz az északnyugati szél. 14 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedd
Felhőátvonulásokra számíthatunk, melyekből elszórtan, főleg a Dunántúlon és északkeleten fordul elő zápor. Délutánra mérséklődik az eleinte még erős szél. Reggel 5 és 10, délután 15-20 fok valószínű.

Szerda
A többórás októberi napsütést fátyolfelhők szűrik, melyből sehol sem alakul ki csapadék. A déli szél megélénkülhet. 16 és 22 fok közé melegszik a levegő.

Forrás: shutterstock

Csütörtök és péntek
Igazi vényasszonyok nyara jellegű idő lesz reggelente párafoltokkal, délutánonként fátyolfelhők szűrte napsütéséssel. A csúcshőmérsékletek 20 fok körül alakulnak.

Hétvége

Mindkét nap párás lesz a reggel, míg nappal változóan (fátyol)felhős időre van kilátás. Nem lesz csapadék. Délutánonként 21 fok körül alakul a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.