Párharc: Már az első adásban egymásnak esett G.w.M és Varga Viktor

TV2 feszültség G.w.M Kulcsár Edina Varga Viktor párharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 17-én kezdetét veszi a Párharc című napi reality a TV2-n, amelynek már az első adásában összeszólalkozott Varga Viktor és G.w.M.

Varga Viktor meglepődött, amikor a beköltözés napján meglátta, hogy Kulcsár Edina és G.w.M is szerepelnek a Párharc című műsorban. Azt már tudni lehet róluk, hogy az énekes és a friss szerelmesek nem ápolnak túl jó kapcsolatot egymással. Ennek oka pedig az, hogy Viktor negatív véleményt fogalmazott meg Edina első saját daláról.

"Mindjárt az jutott eszembe, hogy elnézést kérek tőlük. Valójában semmi közöm nincs ahhoz, hogy ők milyen dalokat csinálnak. A beköltözésünk után megtettem, megbeszéltük a dolgokat. Ettől függetlenül tartom a véleményem, hogy ami nem jó, az nem jó" - magyarázta a Blikknek Viktor.

Párharc: Már az első adásban egymásnak esett G.w.M és Varga Viktor TV2

Kulcsár Edina szerelme hozzátette: nagyon örült neki, hogy Viktor azonnal bocsánatot kért, ahogy alkalma volt rá.

"Örültem, hogy kamerák előtt találkoztunk, mert lehet, hogy más helyzetben más, kevésbé nyugodt mederben folyt volna a beszélgetés. Bocsánatot kért Edinától, nekem ez volt a fontos"

– mondta G.w.M.

Az, hogy a kettejük között lévő feszültség szül-e újabb konfliktusokat, az nemsokára kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.