Király Linda mindegyik kapcsolata az eljegyzés után ért véget

eljegyzés párkapcsolat Király Linda szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő tinédzser kora óta párkapcsolatban élt - hol hosszabb, hol rövidebb ideig -, most viszont nincs az életében senki. Korábbi szerelmeivel nyolc-tíz évig élt együtt, és hiába kérték meg a kezét, egyszer sem jutottak el a házasságig.

Király Lindának saját elmondása szerint három igazán hosszú kapcsolata volt, amelyeket ő úgy élt meg, mint egy-egy házasságot. Együtt élt párjaival, főzött, vigyázott rájuk, ám hiába a lánykérés, mégsem vonultak oltár elé. A NőComment legutóbbi adáásban egy szakember segítségével arra próbáltak választ találni, mi lehet ennek az oka.

A vendégek szerint mindegyik kapcsolatból hiányozhatott valami, és Linda olyasmire vágyhatott, amit nem kapott meg ezektől a férfiaktól.

Király Linda Forrás: Király Linda/Instagram

Lindával nemrég a Life.hu készített interjút, amelyben az énekesnő elmondta, hogy jelenleg szingli, de nem keresi görcsösen a párját:

– mondta a Life-nak Király Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.