Tupac mégsem halott? Malajziában élhet ma az ikonikus rapper

Forrás: Zuma/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Columbia Pictures -
Tupac Shakur gyilkosság lövöldözés összeesküvés-elmélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikusan elhunyt sztárokkal kapcsolatban időről időre felbukkannak olyan teóriák, melyek szerint mégsem vesztették életüket, hanem a világ egy távoli pontján kezdték újra. Sokan úgy vélik, ma is él Elvis Presley, Michael Jackson és a híres rapper, Tupac is.

Minden idők egyik legismertebb rappere tragikusan fiatalon halt meg. Az egyik éjjel autóval utaztak, amikor egy másik jármű gurult melléjük a piros lámpánál és a várakozás közben tüzet nyitottak a rapperre. Még élt, amikor kórházba szállították, de hiába volt a számos életmentő beavatkozás; végül saját édesanyja kérte, hogy kapcsolják le a gépekről a mesterséges kómában tartott gyermekét.

A legenda szerint a hamvai egy részét marihuánás cigibe keverve szívták el a barátai. Pontosan úgy, ahogy a Black Jesus című dalában is elhangzik...

Tupac Shakur Forrás: Zuma/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Columbia Pictures

Néhányan viszont úgy hiszik, Tupac túlélte a lövöldözést és elszökött az Egyesült Államokból. Ezt a teóriát Suge Knight amerikai zenei producer fia, Suge J. Knight dobta be pár évvel ezelőtt, mondván, a legendás rapper Malajziában kezdett új életet. Nem ő az egyetlen, aki hisz abban, hogy Tupac nem halt meg.

A rapper neve most azért került ismét elő, mivel egy kolorádói fogoly pert indított Tupac hagyatékáért, ugyanis állítása szerint ő maga Tupac reinkarnációja – írja a LadBible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.