Újabb bizonyítékot találtak arra, hogy Tupac él

Forrás: AFP/Collection Cinema/Photo12 -
Tupac Shakur videó bizonyíték életben van
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják, Tupac ma is él, ugyanis előkerült róla egy két évvel ezelőtti videó.

Tupac tragikus halálán soha nem fogják túltenni magukat a rajongók és titkon remélik, az egész csak kitaláció vagy rémálom. Épp ezért szalmaszálként kapaszkodnak minden olyan forrásba, amely azt állítja, a rapper valójában ma is él.

Ezúttal egy olyan 2016-ban készült videó került napvilágra, amelyben állítólag a sztár látható. A Daily Star azt írja, egy videoklipről van szó, amelyen Tupac csupán a háttérben tűnik fel: ül egy autóban és cigarettázik.

Állítják, Tupac él Forrás: AFP/Collection Cinema/Photo12
Az ágyból posztolt szexi fotót VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-az-agybol-posztolt-szexi-fotot-vv-mici.htmlVV Mici egy szexi fotóval dobta fel követői napját. TV + SztárokOrigoDemi Rose Mawby falatnyi ruhában mutatta meg elképesztő testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-demi-rose-mawby-falatnyi-ruhaban-mutatta-meg-elkepeszto-testet.html9 millió követője van az Instagramon Demi Rose Mawby modellnek. Ezt pedig nem mással érte el, mint gyönyörű testével, amelyből most különösen sokat mutatott. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi 13 évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt: közösségi oldalán mondott köszönetethttp://www.life.hu/sztarok/20190522-ruzsa-magdi-13-evvel-ezelott-nyerte-meg-a-megasztart.htmlRúzsa Magdi karrierje a Megasztárral indult 13 évvel ezelőtt. A tehetségkutató harmadik szériájának győztese az évforduló alkalmából a közösségi oldalán mondott köszönetet. TV + SztárokOrigoAndytől kapott jeleket Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-andytol-kapott-jeleket-vajna-timi.htmlVajna Timi különös jeleket kapott Cannes-ban: úgy véli ezeket Andy küldte neki. TV + SztárokOrigoBoros Lajos visszatér: újra rádiózni foghttp://www.life.hu/sztarok/20190522-boros-lajos-visszater-ujra-radiozni-fog.htmlBoros Lajos hangja újra hallható lesz: visszatér a rádiózáshoz az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoBűnösnek vallotta magát adócsalás vádjában Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-bunosnek-vallotta-magat-adocsalas-vadjaban-berki-krisztian.htmlBűnösnek vallotta magát Berki Krisztián a legutóbbi tárgyalásán, elismerte bűnösségét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.