"Nem fog az agyam" - G.w.M-et próbára tették a Párharc első adásában

TV2 matek Párharc (tévéműsor) videó G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Párharc legelső részében a sztárpárok férfi tagjainak ki kellett szabadítaniuk kedvesüket. Az odáig vezető út azonban nem volt könnyű: lőttek rájuk, falat kellett mászniuk, sétálni a magasban és megoldani egy egyszerű, számtani feladványt. Ez utóbbi több játékoson is kifogott.

Kulcsár Edina és párja, G.w.M a TV2 extrém realityjében szerepelnek először együtt, és mint azt korábban a Life.hu-nak adott interjúban is elmesélték, most fog kiderülni, valójában milyen párost is alkotnak ők ketten. Az első adások alapján valóban megmutatták, hogy nagy köztük az összhang.

@maca.neni#kulcsaredina#gwm#tv2#parharc#matek#matematika#macaneni#foryoupage#foryou♬ eredeti hang - Maca néni

G.w.M könnyen megoldotta az erőnléti feladatokat, de a megpróbáltatások végén elsőre gondot okozott neki egy matematikai feladvány. Fejben kellett összeadnia saját és Edina születési évét, ugyanis az összeg jelentette a számzár nyitókódját – vette észre a Ripost. A rappernek a kezdeti sokk után sikerült kinyitnia a lakatot és megmentette a fogságból szerelmét, aki már első közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.