Ázsia Expressz: Halastyák Fanni nagyon kiakadt Csekkáék viselkedése miatt

Forrás: TV2 -
Mérei Katalin Halastyák Fanni Gyebnár Csekka Ázsia Expressz feszültség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mérai Kata és Gyebnár Csekka viselkedése egyre több feszültséget okoz az Ázsia Expresszben. Ezúttal Halastyák Fanni akadt ki rájuk.

Az Ázsia Expresszben egyre nő a feszültség, a hét elején a Mérei Kata-Gyebnár Csekka, valamint a Nyári Darinka-Kiss Ernő Zsolt párosai között alakult ki ellenszenv. Ugyan nekik végül sikerült rendezniük a viszonyukat, most Halastyák Fanninál telt be a pohár Csekkáék viselkedése miatt. Véleményét pedig nem is rejtette véka alá.

Fanni és párja Forrás: TV2

"Úgy gondolom, hogy megint nem volt fair Csekkáék döntése, összevissza beszélnek. Egyik nap még taktika, másik nap szívből, harmadik nap megint más...Én legalább az elejétől őszinte voltam, de innentől nem fogom ezt szó nélkül hagyni. Nálam bizonyos ideig telik az a zsák, de most kipukkadt, innentől mindenki viselje a következményeit" -mondta feldúltan Fanni. Az, hogy pontosan mi váltott ki ekkora indulatokat, a csütörtök esti adásból derül ki, ahol az is eldől, hogy melyik két páros kerül a héten veszélyzónába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.