Depresszió és pánikrohamok is kínozták az X-faktor felfedezettjét

Forrás: Katona László -
Helfy Alexa kiközösítés depresszió X-Faktor pánikroham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A poklok poklát élte át fiatalon az X-faktor idei egyik felfedezettje. Helfy Alexa számára kínszenvedés volt az iskola, ám nem a tanulmányok, hanem az osztálytársai miatt. Annyira elhatalmasodott rajta a depresszió, hogy a pánikrohamok miatt levelezőn kellett folytatnia a tanulmányait.

Helfy Alexa már tini korától kezdve a színpadon érezte otthon magát. Fiatalon beiratkozott egy színiiskolába, ahol úgy érezte, hogy az álmait élheti, de ezután nagyon rossz volt visszatérnie az iskolába. Nagyon sokat bántották, többször kiközösítették, depressziós lett, és csak később, egy szakgimnáziumba kerülve talált igazi barátokra.

Helfy Alexa az X-faktor színpadán Forrás: Katona László

– mesélte a hot! magazinnak Alexa, aki azt is elárulta, hogy a pánikrohamai miatt levelezőn kellett folytatnia a tanulmányait.

Az X-faktor pont jókor jött az életében, és ez húzta őt ki a gödörből. A szereplésével szeretne erőt adni másoknak is, és megmutatni: van kiút a depresszióból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.