"Pánikrohamokkal küzdöttem..." - Pirner Alma őszintén vallott élete legnehezebb időszakáról

betegség pánikroham küzdelem időszak Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma egy megindító posztban beszélt arról, hogy a túl sok munka és az állandó hajtás miatt sokáig pánikbetegséggel küzdött.

"Két éve ilyenkor pont pánikrohamokkal küzdöttem napi szinten a feszített tempó és a vállalásaim miatt... Azt hittem, soha nem leszek túl rajta"

– írta Alma a posztban, aki amellett, hogy megosztotta a követőivel saját történetét, tanácsot is adott azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

"Keresed a megoldást a kiégés ellen, de a rengeteg kötelezettség mindig felülkerekedik az életedben és újra elfelejted élvezni azt. Hidd el, tudom mit érzel. Két éve ilyenkor egy feszített időszakban pánikrohamokkal küzdöttem, és úgy éreztem, szétfeszítenek a vállalásaim. Nagyon nehéz kiszállni ebből. De nem lehetetlen! Találd meg a mindennapokban az egyensúlyt és élvezd az életedet! Ne csak várd a feltöltődést, hanem teremtsd is meg magadnak!"

A bombasztikus formában lévő Alma nemrég a Bahamákon nyaralt, ám egy bérelt kisrepülő miatt halálfélelme volt, erről itt írtunk bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.