Az eltűnt cégvezető holttestét találhatták meg a Dunában?

Duna holttest rendőrség eltűnés azonosítás Szűcs Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja nem adott magáról életjelet Szűcs Tamás, a Pátria Nyomda termelési igazgatója. A férfinak egy szórakozóhelyen veszett nyoma. Szerettei részletes személyleírást adtak róla, és a részletek alapján elképzelhető, hogy a Dunából előkerült holttest az övé.

Ismeretlen holttestet találtak a napokban a Dunán Adonynál. A férfit egyelőre nem tudták azonosítani, de lapinformációk szerint elképzelhető, hogy az egy hónapja eltűnt Szűcs Tamást találták meg. A róla közreadott személyleírás ugyanis nagyon hasonló a holttestről készült leírással. Amíg a rendőrség nem közli a DNS-vizsgálat eredményét, addig azonban nem tudni, kinek a holttestét találták meg a vízben.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szűcs Tamás körülbelül 190 cm magas, sportos testalkatú, haja szőkésbarna, borostás, szemüveget visel. Eltűnésekor fehér pulóver, fekete farmer, sötét sportcipő és piros, eldobható esőkabát lehetett rajta. Akkor a keresést nehezítette, hogy sem cellaadatokat, sem biztonsági kamera felvételeket nem tudnak kikérni, mert nem merült fel bűncselekmény gyanúja – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.