Bulizás után tűnt el a sikeres magyar cégvezető, egy hónapja semmi hír róla

Budapest Park rendőrség eltűnt nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Tamás (32), a Pátria nyomda termelési igazgatója szeptember 29-én indult el szórakozni a Budapest Parkba, ám azóta nem került elő. Csupán egy rejtélyes térfigyelő kamerás felvétel bizonyítja, hogy távozott a rendezvényhelyszínről  – azon a videón látták őt utoljára.

Az üzletember az eltűnése estéjén két régi barátjával találkozott, a Budapest Parkba indultak a Sofi Tukker zenekar koncertjére. Tamás a rendezvény alatt élő videókat küldött az ismerőseinek, s üzenetekben is megírta, hogy jól szórakozott.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A szórakozóhely biztonsági kameráinak felvételein látszik, hogy a férfi hajnali fél egykor egyedül lép ki a parkból. Le akart inteni egy taxit, ám az valamiért nem vitte el. Ezután Buda felé vette az irányt, de a Rákóczi hídnál mintha a föld nyelte volna el, nyoma veszett. Budai lakásába tömegközlekedéssel és gyalog is haza tudott volna menni, ám a híd forgalmát a nap 24 órájában pásztázó kamerák felvételeinek tanúsága szerint egyetlen gyalogos sem sétált át akkortájt a Duna túloldalára.

Nyomozástaktikai elem egy rejtélyes eltűnésnél a kriminalisztika által csak B oldalnak nevezett lehetőség kivizsgálása. Ilyenkor mind a rendőrség, mind a magánnyomozók azt vizsgálják, lehetett-e az eltűnt személynek olyan titka, ami megmagyarázná, miért nem akarja tartani a kapcsolatot a családjával, miért lép ki a korábbi életéből.

Budapest Park Forrás: Nagyon Márton

A rendőrség eddig nem talált olyan körülményt, amely bűncselekményre utalna, a nyomozást ugyanis nem annak függvényében rendelik el, mennyi ideje nincs hír az eltűntről, hanem, hogy utal-e bármi arra, hogy nem önszántából vált köddé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.