A Neoton zenésze beleállt ByeAlexbe: "Hát, ez baj! Ez a szakma!"

Forrás: Instagram/byealexittvan -
Bayer Friderika Végvári Ádám ByeAlex Kinek mondjam el vétkeimet? Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt évek során többen is képviselték Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ilyen volt mások mellett Rúzsa Magdi, a NOX, Wolf Kati, Kállay-Saunders András és ByeAlex is. A legnagyobb sikert, és a legjobb helyezést azonban Bayer Friderika érte el.

Az énekesnő euróvíziós dalát énekelte az X-faktor múlt heti adásában Bodrogi Gyula unokája, Enikő. A Kinek mondjam el vétkeimet? 1994-ben debütált a dalfesztivál színpadán és a negyedik helyen végzett: csak a német, a lengyel és a győztes ír dal kapott több pontot.

ByeAlex, a műsor egyik mentora azonban nem ismerte ezt a számot, és az X-faktor színpadán, Enikőtől hallotta először. Ezt az értékelése során el is mondta, a Neoton Família zenészénél, Végvári Ádámnál pedig kiverte a biztosítékot. Ádám szóvá is tette, hogy mindez annak ismeretében furcsa, hogy 2013-ban ByeAlex maga is kint járt az Euróvízión.

ByeAlex Forrás: Instagram/byealexittvan

– vette észre a Bors Végvári Facebook-posztját. A zenész a kommentszekcióban további reakciót is írt az esettel kapcsolatban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.