Díjat alapítana Böröndi Tamás emlékére a színész özvegye, Götz Anna

Forrás: FEM3 Café -
Vidám Színpad Böröndi Tamás díj Götz Anna emlék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 23-án lesz két éve, hogy koronavírus-fertőzés okozta szövődmények miatt elhunyt Böröndi Tamás színész, a Vidám Színpad igazgatója. A terheket, melyek addig az ő vállát nyomták, halála utána özvegye, Götz Anna vette át, aki néha azt érzi, összeroppan a súly alatt.

Götz Annát sokan nem csak a színpadról ismerhetik. A színésznő olyan sorozatokban játszott, mint a Nyolc évszak vagy a Jóban Rosszban, a hangját pedig számtalan produkcióban hallhattuk. Ő szinkronizálta többek között Marcy D'Arcyt az Egy rém rendes családban, de az ő hangján szólalt meg Kyra Sedgwick A főnökben vagy Zerrin Tekindor a török Tiltott szerelemben.

A színésznővel a Deszkavízió készített interjút, melyből kiderül, hogy Annának és a színháznak nemcsak az egykori igazgató elvesztésével, hanem a covid okozta bezárási hullámmal is meg kellett küzdenie. Tovább nehezítette a dolgukat, hogy a Vidám Színpadnak helyet adó üzletközpont felújítás miatt hosszú időre bezárt, a teátrumnak ezért ki kellett költöznie.

Götz Anna és Böröndi Tamás Forrás: FEM3 Café

A társulat azonban nem hagyta abba, a munkát és erre az évadra is számtalan bemutatóval készültek, bár azt Anna sem tagadja, hogy néha úgy érzi, összeroppan a súly alatt, amely paradox módon mégis kellett számára, hogy túlélje az elmúlt éveket. Szeretné, ha a színház méltó öröksége lenne Böröndi Tamásnak, akinek az emlékére díjat is alapítana:

– olvasható a Götz Annával készült beszélgetésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.