Szexuális zaklatással vádolnak egy újabb hollywoodi sztárt: 14 éves lányt kényszeríthetett szexre

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
Warren Beatty Hollywood szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas Warren Beattynek kell szexuális zaklatás vádjával szembenéznie: egy nő azzal vádolja, hogy 14 éves korában szexre kényszerítette őt a színész.

A Los Angeles-i bíróságon hétfőn nyújtott be keresetet Kristina Charlotte Hirsch. Warren Beattyt azzal vádolja, hogy kihasználta sikeres színészi státuszát és hatalmát, manipulálta és szexuális kapcsolatra kényszerítette 1973-ban, Los Angelesben, amikor még csak 14 éves volt.

Warren Beattyt szexuális zaklatással vádolják Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

A lányt egy szomszédja vitte el egy filmforgatásra, ahol dolgozott, itt ismerkedett meg a nő az akkor 35 éves színésszel. Warren Beatty egyből érdeklődni kezdett a a fiatal iránt, megadta neki telefonszámát és címét is, majd felhívta a szállodai szobájába, felajánlotta neki azt is, hogy segít neki a házi feladatában, de többször felhozta a lány szüzességét is.

A fiatal lány azt hitte, hogy romantikus érzelmeket táplál iránta a színész, közeledését izgalmasnak tartotta. A kereset szerint a hollywoodi sztár többször szexuális kapcsolatra kényszerítette a fiatal lányt. A jelenleg Louisianában élő nő kártérítést követel az elszenvedett lelki és mentális sérülésekért - írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.