Nádai Anikó kiakadt a kommentelőkre: megelégelte a kéretlen véleményeket

anyaság komment Nádai Anikó futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó júliusban adott életet második gyermekének, jelenleg pedig azon dolgozik, hogy ismét bomba formába kerüljön. Elkezdett futni, a hozzászólók között azonban akadtak olyanok, akik emiatt támadták a műsorvezetőt.

Anikó életmódváltásba kezdett, kiemelten figyel az egészségére, és a hideg sem tartja vissza attól, hogy a szabadban sportoljon. A példaképének kolléganőjét, Szabó Zsófit tekinti, akiről köztudott, hogy imád futni. A kétgyermekes anyukát azonban többen is támadhatták a kommentek között, mivel Anikó egy hosszú üzenetben reagált legfrissebb fotója alatt.

"Akkor megnyugtatok mindenkit, anyatejes Alex is. Ha nem lenne segítségem akkor is megoldanám. Sőt még sétálni is szoktam vele. Én úgy gondolom, hogy 20 percet egy nap mindenki tud magára szánni, ha nem így, akkor máshogy. Igen, szerencsém van, Peti és a szülei is segítenek. Nem fogom magam amiatt szégyellni mert végre elkedtem foglalkozni az egészségemmel..."

– írta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.